Livrarea

Livrarile se fac in 24 – 48 ore de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate in stoc. Pentru produsele care se aduc la comanda, termenul de livrare este de 15-30 de zile de la confirmarea comenzii.

Cost livrare:

Atat in Bucuresti cat si in provincie, livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 si sambata intre orele 10:00 – 14:00  (la cererea explicita a clientului).

  • Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 250 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora, in localitatile aflate in aria de acoperire Urgent Cargus, Sameday, Fan Curier, DPD, Nemo Express.
  • Pentru localitatile aflate in afara zonelor acoperite de Urgent Cargus, Sameday, Fan Curier, DPD, Nemo Express, se va comunica clientilor costul de transport inainte de livrare.
  • Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 250 lei, se percepe o taxa de curier fixa de 20 lei (TVA inclus), pentru primul kilogram si 1 leu (TVA inclus) pentru fiecare kilogram suplimentar. Exemplu: Pentru un colet  de 10kg = 20lei + 1 leu x 9kg = 29lei (TVA inclus)

Important!
Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier, in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. 

Categorii Produse